Liity ilmanlaatujoukkoihin!

Jokainen helsinkiläinen voi osallistua toimiin ilmanlaadun parantamiseksi liittymällä Ilmanlaatujoukkoihin!

Tule mukaan keräämään asuinalueesi ilmanlaatudataa Helsingin kaupungin ja yhteistyökumppaneidemm käytettäväksi. Joukkojen kokoamisesta ja mobilisoinnista vastaa Forum Virium ja sitä hyödynnetään useassa Helsingin ilmanlaadun ja sen kautta koko kaupungin viihtyisyyden parantamiseen tähtäävissä projektissa. Mukana tässä ovat mmm. HSY, Helsingin yliopisto ja Ilmatieteen laitos.

Tarvitsemme tämän vuoden aikana asukkaita keräämään ilmanlaatudataa erityisesti Pakilasta ja vuonna 2020 Jätkäsaaresta ja Vallilasta. Osallistumalla Ilmanlaatujoukkoihin autat parantamaan kotikaupunkisi ilmanlaatua ja tekemään Helsingistä viihtyisän sekä toimivan kaupungin.

Lue lisää ja liity: https://forumvirium.fi/ilmanlaadulla-on-merkitysta/

ARKISTO