UIA HOPE –ilmanlaatuhanke on näkyvillä sosiaalisessa mediassa – olethan sinäkin!

Helsingin ilmanlaatu on maailman kärjessä pääkaupunkiseutujen ilmanlaadun näkökulmasta ja jotta jatkossakin vahvuutemme on terveellinen ilma, tulee jokaisen huomioida tämä arkivalinnoissaan. Parhaiten tieto ilmanlaatua tukevista valinnoista leviää jokaisen päivittäisissä yhteisöissä – töissä, koulussa, päiväkodissa, harrastuksissa ja kaveripiirissä. Jaa siis omat valintasi ja huomiosi yhteisöissäsi ja sosiaalisen median kanavissasi, oli se sitten pyöräily, viherpalstat, savu tai raikas ilma. 


UIA HOPE – ilmanlaatuhanke on esillä myös sosiaalisessa mediassa mm.:  

Facebook: @UIAHOPE
Instagram: @hope_ilmanlaatu                         
Twitter: @UIA HOPE

Käytämme aktiivisesti hashtageja #ilmanlaatu #airquality #uiahope #ilmanlaatujoukot 

Jos käytät itse sosiaalista mediaa, olisi myös mahtavaa, jos tagaat meidät hankkeeseen liittyviin julkaisuihisi, niin pääsemme näkemään, millaista aktiivisuutta kaupunkilaisista löytyy! Kaikesta on hyötyä työssämme paremman ilmanlaadun puolesta.  

 

 

ARKISTO