Ilmanlaatu Pakilan seudulla marraskuussa 2019


HOPE-hankkeen joukkoistetut ilmanlaadun mittaukset
 ovat parhaillaan käynnissä Pakilan seudulla.

Helsingin yliopistolla hankkeen mittauksista vastaava MegaSense-tiimi analysoi parhaillaan mittaustuloksia ja jatkokehittää tulosten esitystapaa sekä käytettävää mittausteknologiaa. Yliopiston tiimi on nyt julkaissut ensimmäisiä animoituja havaintokarttoja marraskuun mittauksista. Karttoja on toistaiseksi laadittu ilman NO2-, CO-, O3-, ja PM 2.5 -pitoisuuksista seudulla. Ylläoleva kartta esittää PM 2.5 pienhiukkasten pitoisuuksien esiintymistä.
Animaation ylälaidassa näkyvät mittauspäivät. 

Paikilan seudun mittausjakso kestää tammikuun loppuun ja maaliskuussa aloitamme seuraavan mittausjakson Vallilassa ja sen lähiseudulla. Jos olet kiinnostunut osallistumaan mittauksiin monitorilaitteella kevättalvella, voit ilmoittautua jo mukaan Ilmanlaatujoukkoihin täällä: http://ilmanlaatujoukot.fi/

 

 

 

 

ARKISTO