HOPE for AQ: Showcase for Business Opportunities with Helsinki Air Quality data 28.10.2020

SAVE THE DATE 28.10.2020 

Showcase for Business Opportunities with Helsinki Air Quality data

TIME:
October 29th, 2020 at 09:00 – 11:30

 VENUE:
Online and at Maria 01, Mobility Lab (limited number of seats available)
Lapinlahdenkatu 16, building 3, 2nd floor. 

 

HOPE-hanke järjestää 28.10.2020 showcase- ja verkostoitumistilaisuuden Helsingissä startup-campus Maria01:ssä Mobility Labin tiloissa ilmanlaatu-datan liiketoiminnassaan hyödyntämisestä kiinnostuneille yrityksille. 

Tilaisuudessa hankekonsortio sekä hankkeen innovaatiokilpailussa menestyneet yrityskumppanimme esittelevät uutta avointa Helsingin reaaliakaista paikallista ilmanlaadun mittausdataa sekä sen käyttömahdollisuuksia ja syksyllä käynnistyviä ensimmäisiä kokeiluja. 

Ohjelmassa perehdytään mm. Helsingin yliopiston MegaSense data-alustan hyödyntämismahdollisuuksiin  Ilmatieteen laitoksen ENFUSER– mallinnusjärjestelmän uuteen 2.0 versioon ja sen avoimeen rajapintaan, esitellään use casena Helsingin yliopiston Digital Geography Labin toteuttama avoimen lähdekoodin ‘Green Paths‘ reittiopas-sovellus  sekä esitellään marraskuussa avautuva HOPE-hankkeen innovaatiokilpailun toinen hakukierros. 

Tilaisuus järjestetään sekä fyysisenä tapahtumana rajoitetulla osallistujamäärällä sekä striimataan verkoon. Osa puhujista esiinty myösy mahdollisesti etäyhteyden välityksellä. 

Ohjelma ja ilmoittautumislinkki julkaistaan syyskuun lopussa. 

ARKISTO