Nyt on mahdollisuus osallistua ilmanlaadun mittauksiin Pakilan seudulla, infotilaisuus 10.11.2020

 

Etsimme mittaajia kannettaville ilmanlaatusensoreille Pakilasta tai Pakilan lähialueilta Paloheinästä, Torpparinmäestä, Pirkkolasta tai Maunulasta. Vaatimukset mittaukseen osallistumiselle ovat 18 vuoden ikä, säännöllinen liikkuminen mainituilla alueilla ja Android-älypuhelin. Jos siis asut, käyt töissä tai jostakin muusta syystä liikut edellä mainituilla alueilla voit osallistua mittauksiin. Osallistuminen on kaikille maksutonta. 

Mittauksissa käytetään Helsingin yliopiston Megasense -hankkeen kehittämiä kannettavia sensorilaitteita. Mittausten tarkoituksena on kehittää uusia tapoja hyödyntää ilmanlaadun dataa ja luoda entistä tarkempaa tietoa paikallisesta ilmanlaadusta.

 

ILMOITTAUDU MITTAAJAKSI

Järjestämme ensimmäisen infotilaisuuden etätapahtumana tiistaina 10.11.2020 klo 18.00-19.00. Voit osallistua tilaisuuteen tämän linkin kautta.

Ensimmäinen tilaisuus sensoreiden noutamiselle järjestetään torstaina 12.11.2020 klo 18.00-20.00 paikallisen Kahvila Helmen edustalla. Kannettavan sensorin lisäksi tarjoamme kaikille mittaajille pullan ja lämpimän juoman. Jos et pääse paikalle, niin ilmoitamme ilmanlaadun mittaamisesta kiinnostuneille seuraavan tilaisuuden ajankohdan sähköpostitse.

Tutustu uudistuneeseen sovellukseen

Mikäli olit mukana aikaisemmassa mittauskampanjassa Pakilan alueella, niin suosittelen tutustumaan päivitettyyn versioon sovelluksesta. Uudistuneessa sovelluksessa pääset entistä helpommin tutustumaan omiin mittauksiin alueella ja pystyt seuraamaan sensorin akun varausta.

Voit tutustua sensoriin ja uudistuneeseen sovellukseen tämän linkin kautta.

 

Pakilan mittauskampanja infotilaisuus

ti 10.11.2020 klo 18.00-19.00 (tapahtuma pidetään etänä Google Meet kautta)

OSALLISTU TILAISUUTEEN

 

OHJELMA

18.00 – 18.05
Tilaisuuden avaus – Ville Nousiainen, Forum Virium Helsinki

18.05 – 18.20
Osallistavan budjetoinnin kokeilut Pakilan seudulla – Jussi Kulonpalo, Helsingin kaupungin elinkeino-osasto

18.20 – 18.35
Katsaus Pakilan seudun ilmanlaatuun – Outi Väkevä, HSY

18.35 – 18.50
Kannettavien sensorien mittauskampanja ja aikaisemmat tulokset – Salla Sillanpää, Helsingin yliopisto


Sensorien jakotilaisuus

Torstaina 12.11.2020 klo 18.00-20.00
Kahvila Helmen edustalla, Pakilantie 55, 00660 Helsinki

 

Ilmoittaudu mittaajaksi 

 

ARKISTO