Osallistu ilmanlaadun mittauksiin Pakilan seudulla

Asukkaiden ilmanlaadun mittaukset ovat käynnistyneet Pakilan seudulla ja kampanja jatkuu tammikuun loppuun. Etsimme edelleen lisää mittaajia Pakilasta tai lähialueilta Paloheinästä, Torpparinmäestä, Pirkkolasta tai Maunulasta.

Jos asut, käyt töissä tai muusta syystä liikut edellä mainituilla alueilla olet tervetullut mittaajaksi. Osallistuminen on maksutonta mutta vaatimuksena osallistumiselle on 18 vuoden ikä, säännöllinen liikkuminen mainituilla alueilla sekä Android-älypuhelin.  

Mittauksissa käytetään Helsingin yliopiston Megasense -hankkeen kehittämiä pienikokoisia kannettavia sensorilaitteita. Tarkoituksena on kehittää uusia tapoja hyödyntää ilmanlaadun dataa ja luoda entistä tarkempaa tietoa paikallisesta ilmanlaadusta.

ILMOITTAUDU MITTAAJAKSI

 

Tutustu uudistuneeseen sovellukseen 

Mikäli olit mukana aikaisemmassa mittauskampanjassa, niin suosittelemme tutustumaan päivitettyyn versioon sensorilaitteen kanssa käytettävästä sovelluksesta. Uudistuneessa sovelluksessa pääset entistä helpommin tutustumaan omiin mittauksiin alueella ja pystyt seuraamaan sensorin akun varausta.

Voit tutustua sensoriin ja uudistuneeseen sovellukseen tämän linkin kautta.

Ilmoittaudu mittaajaksi 

 

ARKISTO