Osallistu ilmanlaadun mittauksiin Vallilassa ja Jätkäsaaressa

 
HOPE-hanke jakaa Helsingissä Jätkäsaaren ja Vallilan seudun 40 ensimmäiselle asukkaalle ja alueella liikkuville kesän 2021 ajaksi käyttöön Helsingin yliopiston kehittämiä kannettavia ilmanlaatua mittaavia sensorilaitteita, joilla voit seurata omaa altistumista ilmansaasteille. Sinun ei siis tarvitse asua alueella kunhan liikut säännöllisesti Jätkäsaaressa tai Vallilassa. Älypuhelimeen asennettavan sovelluksen kautta sensorin kantaja saa tietoa ilmanlaadusta omassa välittömässä ympäristössään. Sovelluksen avulla saat myös tietoa altistumisesta ilmansaasteille myös Jätkäsaaren ja Vallilan ulkopuolella.

 Osallistuminen maksutonta. Osallistumalla mittauksiin olet osana luomassa entistä tarkempaa tietoa ilmanlaadusta alueella! Osallistujalta vaaditaan vähintään 18 vuotta ikää ja Android tai iOS käyttöjärjestelmällä varustetun älypuhelimen.

 Tulemme jakamaan kaikille vapaaehtoisille sensorin käyttöön huhtikuun aikana. Ajankohdan ja paikan ilmoitamme erikseen ilmoittautuneille.

Mukaan voit ilmoittautua alla olevan linkin kautta.

fvh.io/mittaajaksi

 

ARKISTO