Vaihda autosi nastarenkaat kitkoihin nyt ja saat rahanarvoisen edun!

Autojen nastarenkaat ovat yksi eniten tiiviissä kaupunkiympäristössä ilmanlaatua heikentävistä tekijöistä. Nastat kuluttavat katujen pintoja koko talvirengaskauden synnyttäen katupölyä, joka huonontaa ilmanlaatua etenkin kantakaupungissa keväisin.

Tähän asiaan voimme kaikki kuitenkin itse vaikuttaa.  Turhan autoilun vähentämisen lisäksi tehokas tapa vähentää katupölyä kaupungissa on lisätä kitkarenkaiden käyttöä. Huonokuntoiset vanhat talvirenkaat ovat myös liikenneturvallisuusriski.  

Jos uusien talvirenkaiden hankkiminen on ajankohtaista nyt talvirengaskauden lähestyessä ja vaihdat autosi vanhat nastarenkaat kitkarenkaisiin, HOPE-hanke tarjoaa Euromaster-rengasliikkeen Helsingin viidessä toimipaikassa rahanarvoisen edun: saat  HELSINKI-kampanjakoodilla 124 euron alennuksen uusista kitkarenkaista ostaessasi ne asennettuina Euromasterin liikkeistä.

Tarjous on lunastettavissa 4.10.2021 alkaen ja kampanjakoodeja on käytettävissä rajallinen määrä. Tarjous on osa HOPE-hankkeen Oma ilmanlaatu-äänestyksessä asukkaiden valitsemista toimenpiteistä.

Lunasta tarjous koodilla ’HELSINKI’ osoitteessa: 
https://www.euromaster.fi/kuluttajat/kampanjat/helsingin-ilmanlaatuhankkeen-kitkarengaskampanja 

Tarjous koskee vain Euromasterin Helsingin liikkeissä henkilöautoihin asennettavia renkaita. Verkosta ostettaessa kampanja-alennus ei näy suoraan, vaan se lasketaan liikkeessä renkaiden asennuksen ja maksun yhteydessä.

Autojen talvirenkaiden ympäristövaikutuksista voit lukea lisää Helsingin kaupungin kitkarengaskampanja-sivustolta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/kitkat 

 

Kuvat: Helsingin kaupunki

 

ARKISTO